Pathfinder clubs - ΤΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟΥ ΜΑΡΞΙΣΜΟΥ
 evolving to achieve perfection

Pathfinder clubs  My Clubs   Login Κατηγορία:
MARJISMOS
ΤΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟΥ ΜΑΡΞΙΣΜΟΥ (επισκέπτης)

Κεντρική
Βασίλης Παπακωνσταντίνου
902 ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΑ FM
Κύπρος
ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ (Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ) ΔΕΙΤΕ ΜΙΑ ΦΟΒΕΡΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ
ΒΙΒΛΙΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ
Π Ο Λ Ι Τ Ι Σ Μ Ο Σ
Μηνύματα
ΝΕΑ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΡΞΙΣΜΟΣ
ΜΕΤΩΠΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ
ΛΕΩΝ ΤΡΟΤΣΚΙ (άρθρα)
ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑΞΙΚΗ ΠΑΛΗ
ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ
Ο ΤΡΟΤΣΚΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Παιδεία
IΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΟΥ ΓΚΙΛΓΚΑΜΕΣ
ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ
ΒΑΖΙΟΥΛΙΝ ΒΙΚΤΟΡ (άρθρα)
ΒΗΧΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (άρθρα)
ΦΡΙΝΤΡΙΧ ΕΝΓΚΕΛΣ
Λ Ε Ν Ι Ν
ΡΟΖΑ ΛΟΥΞΕΜΠΟΥΡΓΚ
ΚΑΡΛ ΜΑΡΞ
ΣΑΒΒΑΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΠΑΤΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΛΟΥΪ ΑΛΤΟΥΣΕΡ
Ο Παν. Βήχος μελοποιεί Ανδρέα Εμπειρίκο
Links
Φωτογραφίες
Αρχεία
Calendar
32ο Φεστιβάλ ΚΝΕ
Δημοτικές Νομαρχιακές Εκλογές 2006
Ψηφοφορίες
 
Μέλη του club
Προτείνετε το club σε ένα φίλο
Αναζήτηση
Γίνετε μέλος
 

Αναζητήστε προϊόντα στο BestPrice

 
4.000.000+ προϊόντα!
ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
[ Εκτύπωση ]
ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ ΤΟ ΣΥΡΙΓΟ!!! από MOYSIKOSYNUETHS
Ημ/νία: 19-10-2004
Ώρα:     00:59

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΜΕ ΣΙΔΗΡΟΓΡΟΘΙΕΣ ΣΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ ΣΥΡΙΓΟ!!!

http://www.anatolikos.com/forum/viewtopic.php?t=128
http://anatolikos.com

Κυριολεκτικά λίγες δεκάδες μέτρα από το σπίτι μου (!!!) και συγκεκριμένα στην Οδό Αριστείδου κοντά στην Πλατεία Δαβάκη δύο (ίσως να ήταν και τρεις) επαγγελματίες φονιάδες επιτέθηκαν στο δημοσιογράφο Φίλιππο Συρίγο, τον χτύπησαν άγρια στο κεφάλι με σιδηρογροθιές ενώ τον μαχαίρωσαν στην πλάτη με τέσσερις μαχαιριές!!!
Ο δημοσιογράφος έφευγε από τον ραδιοφωνικό σταθμό όπου εργάζεται και πήγαινε να πάρει το αυτοκίνητό του το οποίο το είχε παρκάρει στην οδό Αριστείδου. Αυτή τη στιγμή ο κ. Συρίγος βρίσκεται στο χειρουργείο σε καταστολή και η κατάστασή του είναι αρκετά σοβαρή γιατί ένα τραύμα στην πλάτη με μαχαίρι είναι πολύ βαθύ. Το Ιατρικό ανακοινωθέν μιλάει για πολλαπλά τραύματα βαρύτατα που ανάγκασαν τους γιατρούς να τον εισάγουν εκτάκτως στο χειρουργείο χωρίς εξετάσεις λόγω επαπειλούμενου αιμορραγικού σοκ!!!
Οι δολοφόνοι φορούσαν κουκούλες και επέβαιναν σε μοτοσικλέτες. Η ώρα ήταν 4. και 15΄ όταν έγινε η επίθεση στον γνωστό δημοσιογράφο της Ελευθεροτυπίας.
Τι συμβαίνει λοιπόν; Ως γνωστόν ο κ. Συρίγος δεχόταν απειλητικά τηλεφωνήματα για τις αποκαλύψεις του για το καινούργιο Στάδιο Καραϊσκάκη που ανήκει αποκλειστικά στον πρόεδρο του Ολυμπιακού, τον περιβόητο Κόκκαλη και τις περίεργες σχέσεις του με την πρόεδρο της Αθήνας 2004 κ. Γιάννας Αγγελοπούλου και της πολυεθνική εταιρείας ΟΚΤΑΓΚΟΝ, καθώς και με τα κρούσματα ντοπαρίσματος των Κεντέρη-Θάνου κλπ.
Ο Φ. Συρίγος στο ΣΠΟΡ ΤΑΪΜ και στην Ελευθεροτυπία έχει χαρακτηρίσει το Στάδιο Καραϊσκάκη σαν Κοκκαλισκάκη δίνοντας έμφαση στις ενέργειες που είχαν γίνει από την πολιτεία και την Ολυμπιακή Επιτροπή για την παραχώρηση του γηπέδου στον κ. Κόκκαλη. Εδώ και ένα χρόνο ο Φ. Συρίγος δέχεται απειλές για τη ζωή του αν δεν σταματήσει τις αποκαλύψεις.
Σε άρθρο του στην Ελευθεροτυπία έγραψε: «Οι απειλές των εγκάθετων υπαλλήλων σας μέσα από τον τηλεοπτικό σας σταθμό, θα έπρεπε να ξέρετε ότι δε με πτοούν. Θα συνεχίσω λοιπόν να ασκώ ανεπηρέαστος έλεγχο σε κάθε μορφής εξουσία, και παράλληλα θα κυκλοφορώ χωρίς φρουρούς, πιστολάδες και μπράβων που σας συνοδεύουν σε κάθε βήμα σας. Ελπίζω να αντιλαμβάνεστε ότι στο εξής είστε προσωπικά υπεύθυνος για ότι ήθελε συμβεί».
Πριν από δύο μήνες ο Φ. Συρίγος είχε ασχοληθεί εκτενώς με τις σχέσεις του προέδρου της πολυεθνικής εταιρείας ΟΚΤΑΓΚΟΝ, Γιάννη Γιαννάκη, ενός ακόμη μέλους του διοικητικού συμβουλίου, με την πρόεδρο του ΑΘΗΝΑ 2004 Γιάννα Αγγελοπούλου, ενώ με σειρά δημοσιευμάτων έθετε αναπάντητα μέχρι τώρα ερωτήματα για τη συγκεκριμένη υπόθεση με αποτέλεσμα το ζεύγος Αγγελόπουλου να κάνει αγωγή στον δημοσιογράφο και την Ελευθεροτυπία ζητώντας 10 εκατ. Ευρώ!!!
Ιδού λοιπόν σε τη κράτος ζούμε και ποιοι είναι όλοι αυτοί οι ΜΕΓΑΛΟΙ που «μοχθούν» για μεγάλες του έθνους ιδέες και για τα εθνικά μας ιδεώδη. Για να δούμε τι θα βγει από όλη αυτή την βρώμικη υπόθεση όπου άρχισαν να βγαίνουν ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ.
Όπως πληροφορούμεθα ο προϊστάμενος της εισαγγελίας κ. Παπαγγελόπουλος τηλεφώνησε στον διοικητή Ασφαλείας και του ζήτησε να εποπτεύσει ο ίδιος της προανάκρισης λέγοντας ότι ο Φ. Συρίγος είναι μάρτυρας σημαντικών υποθέσεων για τις οποίες έχει επιληφθεί η εισαγγελία.
Με απλά λόγια και για να τελειώνουμε, ο Φ. Συρίγος αρθρογράφησε για την εκχώρηση του Σταδίου Καραϊσκάκη στον Ολυμπιακό υποστηρίζοντας ότι για την ανέγερση του Σταδίου ένα μέρος των δανείων θα πληρωνόταν από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ενώ είναι μάρτυρας στη γνωστή υπόθεση ντόπινγκ με κατηγορούμενο τον κ. Τζέκο και τους δύο αθλητές που «παραθέριζαν» στο ΚΑΤ μετά από το …ατύχημα με τη μοτοσικλέτα!!! (Έχουμε γράψει σχετικά στο προηγούμενο Φόρουμ του Ανατολικού).
Τέλος τελευταία ασχολήθηκε με τη διαβόητη εταιρεία ΟΚΤΑΓΚΟΝ, μια εταιρεία η οποία έπαιρνε όλες τις δουλειές από το 2004! Ούτε λίγο ούτε πολύ ο Φ. Συρίγος φωτογράφιζε τις σχέσεις του ζεύγους Αγγελοπούλου με την εταιρεία ΟΚΤΑΓΚΟΝ.
Ω! Τι κόσμος μπαμπά!

Βήχος Παναγιώτης

ΜήνυμαΑπόΗμ/νίαΏρα
ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ ΤΟ ΣΥΡΙΓΟ!!! MOYSIKOSYNUETHS 19/10/2004 00:59
Επιστροφή
Αν θεωρείτε ότι το υλικό του club είναι παράνομο, προσβλητικό ή αντίκειται στους όρους χρήσης του Pathfinder, παρακαλούμε ενημερώστε το τμήμα διαχείρισης του Pathfinder.
- Η Phaistos Networks δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο που εμφανίζεται στον Pathfinder και προέρχεται από τα μέλη του ή από εξωτερικές πηγές -

© 1997-2016 Phaistos Networks S.A.