Pathfinder clubs - TARW RWTA
 evolving to achieve perfection

Pathfinder clubs  My Clubs   Login Κατηγορία:
RWTA
TARW RWTA (επισκέπτης)

Κεντρική
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΤΑΡΟ
Η ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ
ΜΕΓΑΛΗ ΑΡΚΑΝΑ
ΜΙΚΡΗ ΑΡΚΑΝΑ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
ΚΕΛΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ
ΕΡΩΤΙΚΟ ΤΑΡΩ
ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ
Τρόπος Πρόβλεψης με 3 κάρτες
ΜΗΝΥΜΑΤΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ (ΟΧΙ 090)
ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ
Φωτογραφίες
Ψηφοφορίες
Guestbook
Calendar
Links
Αρχεία
 
Μέλη του club
Προτείνετε το club σε ένα φίλο
Αναζήτηση
Γίνετε μέλος
 

Αναζητήστε προϊόντα στο BestPrice

 
4.000.000+ προϊόντα!
ΕΡΩΤΙΚΟ ΤΑΡΩ
[ Εκτύπωση ]
ΕΡΩΤΙΚΟ ΤΑΡΩ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΣΧΕΣΗΣ από stellouna2003
Ημ/νία: 12-07-2010
Ώρα:     20:08

I. ΓΗΤΕΥΤΗΣ

Είναι στο χέρι σας αυτή η σχέση να πάει καλά. Κάπου την έχετε παραμελήσει. Αλλά τώρα σας δίνετε η ευκαιρία να παλέψετε για την συνέχειά της με θετικά αποτελέσματα.

II. ΙΕΡΕΙΑ

Προστασία και αγάπη συνθέτουν τη πορεία της σχέσης σας. Σταθερότητα και αποφάσεις θα σας φέρουν ακόμα πιο κοντά. Να προσέχετε όμως «κρυμμένα λόγια» από συγγενικά άτομα που εκφράζονται χωρίς κακία αλλά μπορούν να δημιουργήσουν πρόβλημα.

III. ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Ήρθε ο καιρός να πάρετε αποφάσεις για την πορεία της σχέσης σας. Το έχετε καθυστερήσει ή το θεωρείτε σίγουρο και για αυτό δεν κινήστε. Αλλά είναι καιρός να πάρετε τις αποφάσεις που θα φέρουν τη σχέση στο προσκήνιο και σε εξέλιξη.

IV. ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Βγάζετε εγωισμό στη σχέση σας και αυτό το πληρώνετε με απόσταση και ψυχρότητα που δεν τη θέλετε στη πραγματικότητα. Αλλάξτε στάση προτού είναι αργά για τη πορεία της σχέσης σας. Δείτε τι ζητάει ο σύντροφός σας και φροντίστε να το καλύψετε.

V. ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Σταθερή πορεία και κατανόηση στη σχέση συνθέτουν τη σωστή πορεία της. Είστε ειλικρινείς μεταξύ σας και ο σεβασμός που δείχνει ο ένας στη προσωπικότητα του άλλου δημιουργεί ιδανική εικόνα για την εξέλιξη στο μέλλον.

VI. ΕΡΑΣΤΕΣ

Η πορεία της σχέσης αμφίβολη. Δεν υπάρχει επικοινωνία σωστή και αυτό δημιουργεί προβλήματα. Προσπαθήστε να ρίξετε τους τόνους για να προλάβετε χειρότερα.

VII. ΑΡΜΑ

Ζεστή και τρυφερή η σχέση σας. Νιώθετε ο ένας τον άλλον και συμπάσχετε όταν υπάρχει πρόβλημα. Η σχέση σας τείνει να έχει θετική εξέλιξη. Προσέξτε μόνο τα λόγια τρίτων που μπορούν να δημιουργήσουν εντάσεις.

VIII. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Αρμονική συμβίωση, τρυφερότητα, ρομαντισμός είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη σχέση σας. Δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα μόνο τους εαυτούς σας. Και αυτό γιατί ο αυθορμητισμός και η πληθωρικότητά σας, δεν βγαίνουν πάντα σε καλό.

IX. ΕΡΗΜΙΤΗΣ

Καταφέρνετε να σκοτώσετε τη σχέση σας με τον τρόπο συμπεριφοράς σας. Αναλύετε τις καταστάσεις και τα λόγια σας που το μόνο αποτέλεσμα που φέρνουν είναι τσακωμούς. Αλλάξτε στάση πριν είναι αργά για τη πορεία της σχέσης σας.

Χ. ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Η πορεία της σχέσης είναι θετική. Η αγάπη και η εκτίμηση σας έχουν ενώσει. Τώρα είναι στο χέρι σας για να προχωρήσετε στις αποφάσεις που έχετε πάρει για την εξέλιξη της σχέσης σας.

XI. ΔΥΝΑΜΗ

Θέλετε να είστε μαζί γιατί αγαπιέστε. Έχετε ξεπεράσει πολλά προβλήματα και τώρα απολαμβάνετε την «ησυχία» σας και τον έρωτά σας. Μην αφήσετε ξανά κανέναν να μπει ανάμεσα στη σχέση σας.

XII. ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ

Ενώ υπάρχει έρωτας και αγάπη κάποιες φορές λέτε ψέματα χωρίς λόγο και φθείρετε τη σχέση σας. Αλλάξτε τρόπο και δείτε το λάθος σας προτού η σχέση σας «γκρεμιστεί».

XII. ΘΑΝΑΤΟΣ

Πάθος και έρωτας είναι τα στοιχεία που κυριαρχούν στη σχέση σας. Αλλά δεν φτάνουν για να σταθεροποιηθεί και να προχωρήσει εξελικτικά. Υπάρχει ζήλια και αυτό δημιουργεί άγχος και προβλήματα. Εμπιστευθείτε το σύντροφό σας και δώστε ευκαιρία στη σχέση σας να ορθοποδήσει.

XIV. ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Έχετε αποφασίσει από κοινού η σχέση σας να είναι «ελεύθερη» χωρίς δεσμεύσεις. Αυτό σας αφήνει χρόνο για άλλες δραστηριότητες και «περιπέτειες». Υπάρχει έλξη αλλά αυτό δεν φτάνει για να πάρει άλλη μορφή η σχέση σας.

XV. ΔΙΑΒΟΛΟΣ

Είναι καλή σχέση και δείχνει σταθερότητα. Αλλά η αναμονή για την εξέλιξή της σας έχει κουράσει. Ο σύντροφός σας νιώθει ανασφάλεια για να «προχωρήσει». Δώστε χρόνο και μη πιέζετε καταστάσεις που μπορεί να βγουν σε βάρος της πορείας της σχέσης.

XVI. ΠΥΡΓΟΣ

Η σχέση σας συμβολίζεται με την εξής παροιμία: «Μαζί δεν κάνετε και χώρια δεν μπορείτε». Εντάσεις και τσακωμοί σε ημερησία διάταξη. Εγωισμός και πάθος είναι τα κυρίαρχα σημεία στη σχέση σας. Αφήστε τα συναισθήματα αυτά και αφεθείτε στην αγάπη που πραγματικά υπάρχει.

XVII. ΑΣΤΕΡΙ

Αγάπη, νοιάξιμο, φροντίδα, συναίσθημα, φιλία, ερωτισμός, πάθος, όλα αυτά είναι στοιχεία που περιέχονται στη σχέση σας. Χαρείτε τη κάθε στιγμή και μην αμφιβάλετε για τη πορεία της ούτε στιγμή.

XVIII. ΣΕΛΗΝΗ

Τρυφερότητα και συναίσθημα σας κυριαρχούν. Η αγάπη που νιώθετε είναι αμοιβαία. Περνάτε καλά όμως, κάποιες φορές φοβάστε. Φοβάστε ότι κάτι θα γίνει και θα χαλάσει όλο αυτό που έχετε επενδύσει – πιστέψει. Βγάλτε τις άσχημες σκέψεις και ζήστε το σήμερα.

XIX. ΗΛΙΟΣ

Φέγγετε όλο λάμψη και αυτό επηρεάζει τους γύρω σας και δημιουργεί ζήλια. Αυτό το συναίσθημα μπορεί να σας βλάψει αν δεν προσέξετε. Αγάπη και τρυφερότητα χαρακτηρίζουν τη σχέση σας.

XX. ΚΡΙΣΗ

Πάθος και ερωτισμός συνθέτουν τη σχέση σας. Πάθος όμως που είναι σε θέση να σας «παρασύρει» σε χάος, ζήλια, κτητικότητα. Βρείτε τις ισορροπίες που χρειάζονται για να συνεχίσει θετικά η σχέση σας.

XXI. ΚΟΣΜΟΣ

Πρόκειται για μια σταθερή σχέση. Είστε μαζί καιρό και γνωρίζετε πολύ καλά ο ένας τον άλλον. Δεν τσακώνεστε ούτε δημιουργείτε προβλήματα. Είστε αγαπημένοι. Μόνο κάποιες φορές η ρουτίνα δημιουργεί πλήξη. Ανανεώστε λοιπόν τη σχέση σας.

0. ΤΡΕΛΟΣ

Έρωτας, πάθος, δεν μπορείτε να αποχωριστείτε ούτε ένα λεπτό. Κεραυνοβόλος έρωτας σας έφερε κοντά και σας ένωσε σε αυτή τη παθιασμένη σχέση. Φροντίστε να διατηρήσετε το πάθος για να μη «σβήσει» έτσι όπως άναψε.

ΜήνυμαΑπόΗμ/νίαΏρα
ΕΡΩΤΙΚΟ ΤΑΡΩ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΣΧΕΣΗΣ stellouna2003 12/7/2010 20:08
Επιστροφή
Αν θεωρείτε ότι το υλικό του club είναι παράνομο, προσβλητικό ή αντίκειται στους όρους χρήσης του Pathfinder, παρακαλούμε ενημερώστε το τμήμα διαχείρισης του Pathfinder.
- Η Phaistos Networks δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο που εμφανίζεται στον Pathfinder και προέρχεται από τα μέλη του ή από εξωτερικές πηγές -

© 1997-2016 Phaistos Networks S.A.