Pathfinder clubs - PEIRATES TOU ONEIROU
 evolving to achieve perfection

Pathfinder clubs  My Clubs   Login Κατηγορία:
peiratestouoneirou
PEIRATES TOU ONEIROU (επισκέπτης)

Κεντρική
ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΑΙΧΜΕΣ
ΠΕΙΡΑΤΙΚΕΣ ΑΙΧΜΕΣ2
ΠΕΙΡΑΤΙΚΕΣ ΑΙΧΜΕΣ 3
ΠΕΙΡΑΤΙΚΕΣ ΑΙΧΜΕΣ4
ΠΕΙΡΑΤΙΚΑ
ΡΕΤΡΟ.
ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ...
ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΕΣ ΧΑΡΕΣ;;;
MESSAGE IN THE BOTTLE
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΛΟΥΚΑ ΜΠΑΡΛΟΥ...
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΑΕΚ
ΜΑΝΑ ΑΕΚ
ΙΣΤΟΡΙΑ
ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΑΕΚ
15 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΙΡΑΤΕΣ
Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΕΚ
ΟΧΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ...
ΑΠΟΧΗ
ΕΝΩΣΙΤΗ ΞΥΠΝΑ !!!
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ....
ΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ!
Ο ΝΑΟΣ ΜΑΣ
Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΝΟΣ ΠΡΟΣΦΥΓΑ
ΟΙ ΞΕΡΙΖΩΜΕΝΟΙ
ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ !
STOP ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ
ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΑΥΛΙΚΟΙ
ΣΑΝ ΣΥΝΝΕΦΟ ΑΠ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ
ΟΠΟΥ ΤΟΛΜΟΥΝ ΟΙ ΑΕΤΟΙ !
ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΙ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟ ΘΕΙΟ ΛΟΥΚΑ
ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟ
THE CLUB
CHAT
" ΦΛΟΓΑ "
ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ...ΠΛΗΡΕΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 1
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 2
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 3
Links
admin
ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ CLUB
 
Μέλη του club
Προτείνετε το club σε ένα φίλο
Αναζήτηση
Γίνετε μέλος
 

Αναζητήστε προϊόντα στο BestPrice

 
4.000.000+ προϊόντα!*Κείμενο 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2010Η… ΕΥΕΡΓΕΣΙΑ !


Αχ αγαπημένη μας ΑΕΚ πως σε κατάντησαν κάποιοι «σωτήρες»! Πόσο σε πόνεσαν, πόσο σε πλήγωσαν, πόσο χαμηλά σε οδήγησαν ορισμένοι δήθεν «ευεργέτες», που ενώ (στα λόγια) ευαγγελίζονταν την ανασυγκρότηση και την ανασύνθεση, εντούτοις (στην πράξη) σου φόρεσαν τις «χειροπέδες» της απαξίωσης, της μιζέριας και του ξεπεσμού! 
Πραγματικά ώρες-ώρες δεν βρίσκουμε λέξεις και εκφράσεις για να αποδώσουμε και να περιγράψουμε όλο αυτό το θολό, θλιβερό τοπίο της ολοκληρωτικής καταχνιάς που έχει απλωθεί από άκρη σε άκρη στην αγαπημένη μας ΑΕΚ. Μας έμπασαν σε ένα θεοσκότεινο τούνελ απ’ όπου δεν αχνοφέγγει ούτε μια ηλιαχτίδα αισιοδοξίας. Μας βύθισαν στο τέλμα! Έκλεψαν τα όνειρα και την ψυχή του λαού μας. Άδειασαν τη φαρέτρα με τα βέλη απευθείας στην καρδιά του κόσμου, σκοτώνοντας οράματα και ελπίδες. Κι αυτό ήταν ότι χειρότερο… 
Βέβαια δεν φτάσαμε μέχρις εδώ τυχαία, ούτε κατρακυλήσαμε «στα τάρταρα» ξαφνικά, μέσα σε μια νύχτα. Για χρόνια ολάκερα, η γνωστή και μη εξαιρετέα «νέα τάξη πραγμάτων» έδρασε στην ΑΕΚ, διαμορφώνοντας, αντικειμενικά, τους όρους μιας ιδιότυπης αιχμαλωσίας, τέτοιας που δεν είχαμε ξαναγνωρίσει μέχρι τώρα. Διότι, αυτή εδώ, είχε σύνθετο-πολλαπλό περιεχόμενο: Όχι μόνο αγωνιστικό, αλλά και ιδεολογικό! Η δήθεν εκσυγχρονιστική αλλά επί της ουσίας αυταρχική και αλαζονική πολιτική του νέου “καθεστώτος” χτυπούσε κατευθείαν στη ρίζα, πελέκαγε στα ίδια τα θεμέλια της ΑΕΚ! Και τι δεν ζήσαμε σε τούτα τα δίσεκτα χρόνια!!! Η κατευθυνόμενη προσωπολατρία-ειδωλολατρία γνώρισαν την αποθέωσή τους. Το «παπικό αλάθητο» και ο δεσποτισμός «του εγώ», κυριάρχησαν! Η κριτική εξωθήθηκε στο πυρ το εξώτερον! Η εμετική προπαγάνδα και η αφόρητη πλύση εγκεφάλου, μέσω της αυλής των «ημετέρων», πήρε διαστάσεις καταιγίδας. Η κατασκευή πονηρών και δήθεν μοδάτων ψευδό-ιδεολογημάτων (παντελώς ξένων προς την ιδιοσυγκρασία και την ψυχοσύνθεση της ιστορικής μας ΑΕΚ) πριόνισαν το πραγματικό ιδεολογικό υπόβαθρο που αποτελούσε την πεμπτουσία της ομάδας. Αλλοιώθηκε το ίδιο το «DNA» της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως. Πολλοί περιέγραψαν την πολιτική της νέας τάξης πραγμάτων σαν μια… «πλαστική εγχείρηση αφαίρεσης της ιστορικής συλλογικής μνήμης», κάτι σαν… «μαζική λοβοτομή»! Διακωμωδήθηκαν και ευτελίστηκαν, από τα γνωστά… -τεχνεία και τους κολαούζους τους, αρχές, αξίες και θέσφατα δεκαετιών!!! Υποβαθμίστηκαν και εντέλει θάφτηκαν οι μεγάλοι πρωταγωνιστικοί-πρωταθληματικοί στόχοι και οι σπουδαίες φιλοδοξίες που ανέκαθεν χαρακτήριζαν την ομάδα μας. Ναρκοθετήθηκε το ίδιο μας το σπίτι, η Νέα Φιλαδέλφεια! Υπονομεύτηκε κάθε προσπάθεια για την ανοικοδόμηση του γηπέδου μας, ενώ χαντακώθηκε και κάθε άλλη πρόταση για την ανάκαμψη της ομάδας (βλ. Μελισσανίδης). Από την άλλη κυριάρχησαν οι συναλλαγές και ο ραγιαδισμός με τους εχθρούς και το κατεστημένο, ταπεινώνοντας έτσι την υπερηφάνεια της ΑΕΚ και υποσκάπτοντας τον ανεξάρτητο ρόλο της στο αθλητικό γίγνεσθαι. Κι όλα αυτά την ίδια ώρα που επιδείχθηκε απίστευτο μένος μέσα στην ίδια την οικογένεια της ΑΕΚ, με αποτέλεσμα το διχασμό και τη διάσπαση!!! Κάθε μέσο εδραίωσης και επιβολής χρησιμοποιήθηκε κατά κόρον με τη «στοχοποίηση» όσων συλλογικοτήτων, συνδέσμων και αγωνιστών αντιδρούσαν στα κακώς κείμενα.
Εκεί μας οδήγησε ένα διαπλεκόμενο «σύστημα προσώπων και καταστάσεων» που δούλεψε σχεδόν ανενόχλητο όλα αυτά τα χρόνια. Και να που φτάσαμε, αδέρφια, σήμερα. Να μετράμε την οικονομική κατάρρευση, την αγωνιστική απαξίωση, αλλά και τον ιδεολογικό κατήφορο της ΑΕΚ. Να περιμένουμε ποια νέα «βιτρίνα» θα σκαρφιστούν οι «σωτήρες μας» για να πασάρουν το ίδιο… μπαγιάτικο εμπόρευμα! Αλλά κάθε «κατοχή» κάποτε τελειώνει. Αλλά τελειώνει μόνο όταν… ξυπνάει ο λαός! Θα το πούμε για πολλοστή φορά: Ο ίδιος ο λαός ορίζει την τύχη του. Κανείς «εκπρόσωπος», καμία «φωτισμένη πρωτοπορία», καμία «αποσπασματική κίνηση», καμία «συμβολική ενέργεια», δεν μπορούν να υποκαταστήσουν τη μεγάλη, την τεράστια δύναμη και την αδιαμφισβήτητη ισχύ του ίδιου του λαού. Κι όπως συμβαίνει γενικά στην κοινωνία το ίδιο ισχύει και στην ΑΕΚ μας! Εμείς οι «Πειρατές του Ονείρου» πιστεύουμε ότι μόνο ο ενωμένος και συσπειρωμένος λαός της ΑΕΚ μπορεί, με τις μαζικές και ποιοτικές κινητοποιήσεις του, να επιφέρει ανατροπές και να επιβάλλει λύσεις. Ο ίδιος ο κόσμος της ΑΕΚ ΜΠΟΡΕΙ να παλέψει και να νικήσει απαιτώντας αφενός την απομάκρυνση της σημερινής τάξης πραγμάτων και αφετέρου τη διεκδίκηση μιας επόμενης μέρας στην πολύπαθη ΑΕΚ. Με μια νέα ιδιοκτησία με οικονομική ισχύ και διάθεση να επενδύσει γενναία στην ομάδα, τόσο σε έμψυχο δυναμικό ποιότητας, όσο και για την ανοικοδόμηση του γηπέδου μας στη Νέα Φιλαδέλφεια. Με ομόνοια και σύμπνοια λαού και διοίκησης για την επίτευξη των μεγάλων οραμάτων της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως. 
Ενόψει της σημερινής κρίσιμης κατάστασης, το Συνδεσμιακό Κίνημα της ΑΕΚ οφείλει να παραμερίσει, έστω προσωρινά, τις ταμπέλες και τις εσωτερικές αντιθέσεις, για να συζητήσει από κοινού και ενωτικά και με ξεκάθαρο προσανατολισμό να κινηθεί προς την κατεύθυνση της συσπείρωσης του ίδιου του λαού της ΑΕΚ. Αλλά όχι μόνο οι Σύνδεσμοι αλλά και οι ανένταχτοι και οι παλαίμαχοι και οι ιστορικές προσωπικότητες του χώρου και άπαντες θα πρέπει να δραστηριοποιηθούν ενωτικά…. Νεότερα επί του θέματος προσεχώς… 
ΥΓ1: Για την έκθεση των λογιστών της BDO, που βγήκε στη δημοσιότητα, θα υπογραμμίσουμε κάποια σημεία που εμπεριέχονται ως παρατηρήσεις της ίδιας της BBO:


Α) «Η εργασία μας περιορίσθηκε στην επιβεβαίωση των υπολοίπων των απαιτήσεων και υποχρεώσεων. Συνεπώς δεν έχει διενεργηθεί οικονομικός και διαχειριστικός έλεγχος της εταιρείας».

Β) «…. Σε μελλοντικό φορολογικό έλεγχο ενδέχεται να επιβληθούν πρόσθετοι φόροι και προσαυξήσεις, το ύψος των οποίων δεν μπορεί να προσδιορισθεί στην παρούσα φάση».

Γ) «…Δεν έχουμε λάβει μέχρι και την ημερομηνία της παρούσας έκθεσης όλες τις απαντητικές επιστολές από πελάτες, προμηθευτές, Πιστωτικά Ιδρύματα και Νομικούς Συμβούλους….»

Δ) «….Εφιστούμε την προσοχή σας στο γεγονός ότι στις ανωτέρω υποχρεώσεις δεν συμπεριλαμβάνονται ποσά που τυχόν θα προκύψουν από πρόσθετους φόρους και προσαυξήσεις φορολογικών ελέγχων, από ελέγχους ασφαλιστικών ταμείων καθώς και από την εκδίκαση των επίδικων υποθέσεων για τις οποίες δεν έχουμε λάβει, στο σύνολό τους, τις απαντητικές επιβεβαιωτικές επιστολές των Νομικών Συμβούλων της ΑΕΚ ΠΑΕ».


Και ο νοών νοείτω…(θα συμπληρώναμε εμείς)!!!PEIRATES TOU ONEIROU

ΑΕΚ ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ
Δημιουργήθηκε στις 22-01-2008
Μέλη: 35
Επισκέψεις:96,772

Η φωτογραφία του club
ΚΑΣΚΟΛ

αποστολέας: mplouzas

[ Περισσότερα ]
Τελευταίες επισκέψεις στο club
rafael21 στις 16/5/2011 20:30
zigolo21 στις 25/3/2011 10:30
birarias_9_11 στις 13/2/2011 15:12
barelofron στις 28/9/2010 15:17
mplouzas στις 4/9/2010 23:27

Αν θεωρείτε ότι το υλικό του club είναι παράνομο, προσβλητικό ή αντίκειται στους όρους χρήσης του Pathfinder, παρακαλούμε ενημερώστε το τμήμα διαχείρισης του Pathfinder.
- Η Phaistos Networks δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο που εμφανίζεται στον Pathfinder και προέρχεται από τα μέλη του ή από εξωτερικές πηγές -

© 1997-2016 Phaistos Networks S.A.